Etpä tiennyt vielä eilen, mitä tulet tänään tekemään!

Tänä maanantai-aamuna sinä luet tätä blogikirjoitusta, koska elämääsi on juuri tulossa lisää rohkeutta. Sinulle ollaan nyt kaatamassa määritelty annos rohkeutta, jonka ansiosta tulet tekemään tänään jonkun asian, joka on roikkunut pöydälläsi, vaivannut tai vaikka muhinut mielessäsi. Tänään tulet ottamaan ensimmäisen askeleen kohti sitä polkua, joka ei mene siitä kohtaa, mistä kaikki muut menevät, vaan tänään alat raivaamaan sitä polkua, joka on sinulle tarkoitettu.

Tässä kohtaa saatat ajatella, että mikä se sitten on? Parasta tässä aamussa on se, että et edes aavistanutkaan, että jotain uutta tulee tapahtumaan. Mutta tänään on se päivä, kun yksi asia, joka on odottanut toimia, lähtee liikkeelle. Tästä tulee se maanantai, minkä tulet muistamaan! Merkitse se jo nyt kalenteriisi erityisenä päivänä. Kysy nämä asiat itseltäsi ja vastauksista tulet saamaan sen totuuden, mihin tartut tänään.

Miten Sinä määrittelet rohkeuden omassa elämässäsi?

Pidätkö itseäsi rohkeana, kerrotaanko sinulle koskaan, että olet rohkea. Mitä itseasiassa rohkeus sinun mielestäsi on? Sanotko nyt, että en minä ainakaan koe olevani rohkea, vai nyökytteletkö, että no joo, kyllähän sitä on rohkeitakin asioita tullut tehtyä.

Itse ajattelen, että rohkeus on sitä, että uskaltaa astua siihen tehtävään, joka juuri sinulle on määritetty, missä pääset käyttämään koko potentiaaliasi, vaikkakin samaan aikaan astut suureen epävarmuuteen, koet elämäsi suurimpia haasteita ja ympäristösi ei aina tue sinua. Rohkeusviitta päällä sinut voidaan nähdä niin uhkana kuin pelastajana.

TÄNÄ MAANANTAINA HAASTAN SINUT OTTAMAAN ROHKEUTESI ESILLE!

Quote20150824

Uskotko olevasi hyvällä onnella varustettu?

Nyt tulee yksi merkittävimmistä tiedoista sinulle.

Mahdollisuudet elämässäsi ovat aina läsnä, MUTTA jos et usko omaan hyvään onneesi, et tule näkemään näitä mahdollisuuksia. Eteesi saatetaan asettaa selkeitä mahdollisuuksia, roikkumaan vieressäsi olevista puista, joista voisit vain ottaa kiinni, mutta koska et usko hyvään onneesi, tule ohittamaan nämä mahdollisuudet näkemättä niitä, tai jopa vähättelemällä niitä!

Onnistumisen mahdollisuuksia on tutkittu jonkin verran ja lähes aina merkittävin tekijä on ollut se, miten henkilö ajattelee omasta onnestaan ja mahdollisuuksien saamisesta.

Tärkeä kysymys on se, että miksi et usko hyvään onneesi? Etkö usko, että onnea on olemassa, tai onko se sinusta jotenkin epämääräistä? Mitä haittaa olisi siitä, että uskoisit hyvään onneen? Pelkäätkö pettymyksiä? Eikö jo pelkkä tieto siitä, että päivittäin eteesi heitetään mahdollisuuksia, mutta menetät ne kaikki, koska et usko niihin, tuota sinulle pettymyksen tunnetta?

TÄNÄÄN TEHTÄVÄSI ON TARKAILLA YMPÄRISTÖÄSI SILLÄ SILMÄLLÄ.

Oletko aktiivinen mahdollisuuksien edessä?

Koska kyse ei ole mistään yliluonnollisesta, jokaisen mahdollisuuden lunastaminen vaatii sinulta toimia. Juttele takaisin sille ihmisille, joka yhtäkkiä alkaa jutella sinulle jossain odottamattomassa paikassa, selvitä outo numero, mistä sinulle on soitettu, tarkkaile ympäristöäsi erilaisin silmin ja etsi poikkeavuuksia ja tartu niihin, ole kiinnostunut muista ja kysy heiltä kysymyksiä…

Jokainen meistä tietää sen tunteen, kun olemme rennolla mielellä kauppareissulla ja yhtäkkiä huomaat, että ihmiset alkavat juttelemaan sinulle esim. hedelmäosastolla ym. EIKÖ niin? Aktiivinen toiminta vaatii avoimen mielen ja oikeastaan sen, että suljet hetkeksi oman itsesi jatkuvan tarkkailun.

Tehtävä: Mennessäsi lounaalle, istu tuoliin erityisen ryhdikkäästi, niin että rintakehäsi on enemmän auki. tämän jälkeen laajenna näkökenttäsi tarkoituksella, anna silmiesi havaita paljon isompaa osaa ympäristöstä kuin aiemmin, myös näkökenttäsi reunoista. Pidä tämä näkökenttä koko lounaan ajan ja katso mitä ympärilläsi tapahtuu. Tästä saat hyvän tuntuman siihen, että miltä mahdollisuuksien mahdollistaminen ja näkeminen voi tarkoittaa. Lisäksi tämä on yllättävän hauska harjoitus maanantaille, jolloin muuten saatat olla vielä hieman kohmeessa viikonlopun jälkeen.

Sain mieheni kerran kokeilemaan tätä harjoitusta hotelli-aamiaisella ja hän hämmästyi siitä, mitä itseasiassa tapahtuukaan, kun tämän harjoituksen tekee. Herättävä kokemus.

Ensimmäinen askel otetaan tänään!

Mieti mielessäsi joku asia, mitä olet halunnut tehdä jo pidemmän aikaa, joku sellainen asia, mikä on kulkenut mukanasi, mutta jostain syystä olet siirtänyt aina sitä eteenpäin. TÄNÄÄN tämä asia lähtee eteenpäin. Mitä useampia teistä tarttuu tähän haasteeseen, sitä voimakkaampi myös oma toimesi on. Tämä johtuu siitä yksinkertaisesta asiasta, että tieto siitä, että muutkin astuvat tänään enemmän sille omalle polulleen, tuottaa sinulle paineen pettymyksestä, että en sitten tänäänkään saanut tehtyä tätä asiaa. NYT Sinulla on mahtava mahdollisuus tarttua siihen.

Tee se heti tämän kirjoituksen luettuasi!

Hyödynnä aktiivienergia mahdollisimman tehokkaasti. Aktiivienergia on sellainen hetki, missä pystyt käyttämään enemmän energiaa jonkun asian tekemiseksi, eteenpäin viemiseksi. Se on se tunne, että nyt minä kyllä tänään teen tämän asian, lähden tänään kyllä lenkille, aloitan uuden elämän. Se aktiivienergia tulee käyttää heti! Joten jos sinulla on tämän tekstin jälkeen sellainen olo, että tiedät, mitä sinun pitää tehdä, tee se joku asia HETI, välittömästi! Asian ei tarvitse olla suuri, vaan joku sellainen joka laittaa sen liukuhihnan liikkeelle, jotta asian unohtaminen ei vaan enää ole kovin helppoa.

Sinulla on oikeus ja velvollisuus!

Sinulla on oikeus ja samalla velvollisuus ottaa askel kohti omaa polkuasi, kohti jotain asiaa, joka tuottaa sinulle hyvää, tai poistaa jokin asia, mikä ei palvele sinua parhaimpasi mukaan. Sinulle on annettu ihmisenä rohkeutta, huolimatta tunnistitko sitä itsessäsi tai et. Siellä se odottaa valjastamistaan, käyttöönottoa. Sinut on tarkoitettu löytämään se oma tie, joka tuo sinulle lisää hyvää, mutta myös samalla auttaa muita.

Tästä syystä oma askeleeni kohti tätä on kirjoittaa tämä blogikirjoitus!

Tässä viime vuosina minua on suorastaan raahattu, heitelty isoilla kivillä, että huomaisin yhden asian, mitä minun tulisi antaa muille. Tämä asia on läsnä jokaisessa asiakaspalautteessa, minkä saan ja ystävieni ihanissa sanoissa. Joskus se, mikä on sinussa vahvimpana, on se, jota et itse näe itsessäsi.

Minun kohdallani tämä tarkoittaa kahta asiaa, pelkäämättömyyttä ja rohkeutta. On hyvin erikoista, miten sitä ei itse näe, vaikka auttaa muita näkemään. Ja siinä se on elänyt vahvasti minussa, vaikuttaen suurimpaan osaan teoistani ja elämästäni yleisesti.

Tänään!

Tänään ei ole huomenna, eikä eilen. Tätä hetkeä ja tätä päivää et enää saa takaisin huomenna. Siksipä se hetki on edessäsi nyt.

Minun tarkoitukseni on tuottaa ihmisille enemmän rohkeutta ja viedä heitä ja itseäni todellisiin seikkailuihin maailman ääriin. Nyt en puhu mistään pelkästään henkisestä matkasta, vaan todellisesta, konkreettisesta seikkailusta.  Siitä syystä tämä blogikirjoitus on ensimmäinen askel. Ethän petä itseäsi tänään ja jätä tekemättä jotain, mikä sinua odottaa.

Minä kannustan täällä sinua ja odotan, että liityt rohkeiden joukkoihin! Olet sen ansainnut!

Kerro, mikä sinun toimintosi tänään oli tai tulee tänään olemaan!

Haluan kuulla, mistä sinä lähdet tänään liikkeelle. Voit kirjoittaa minulle joko Kipinätehtaan Facebook-sivuille oman tarinasi asiaan liittyen tai sitten kahdenkeskisesti, luottamuksellisesti miia.pirinen@kipinatehdas.fi.

Lupaan antaa sinulle henkilökohtaisen palautteen, joka kannustaa sinua eteenpäin 🙂