Kipinätehtaan matkaajien Brasilia kokemuksia

“Seikkailu Brasiliassa, uusia kokemuksia. Kotikanala Pousada das Galinhas tuli tutuksi, sen uima-allas, baari ja Caipirinhat. Atlanttia aamuisin ja rannalla oli ihana juosta ja antaa ajatusten tulla ja mennä. Päivällä monenlaiset myyjät kulkivat ohi ja toimintaa oli auringonoton ja uinnin lomassa.”

“Tuli tehtyä koruhankintoja ystävällisesti nauravalta myyjältä. Viimeisenä aamuna auringon laskun kuvaajat eivät päässeet hotellista ennenkuin aamu alkoi sarastaa. Meri näytti voimansa, aallot pauhasivat rannan kivireunukseen saakka, värit olivat uskomattoman kauniit.”

03/2013 brasilianmatkaaja

 

“Mitä tehdä valtavalla brasilialaisella vaatetukkutorilla ilman portugalinkielen taitoa? Ei muutakuin ostoksille vain kaikki Liisat ihmemaahan. Aikamoiset pussukat käsissä tulimme lomalta bussille, kun olimme 50 asteen lämmössä tehneet sikahyviä kauppoja koko päivän. Ja sitten ostoksia vertailtiin, ihania malleja ja värejä puseroissa, bikineissä ja mekoissa. Farkkukaupassakin pistäydyttiin, nyt on kesäksi shortseja. Recife-päivänä näimme haista varoittavat kyltit rannalla, pilvenpiirtäjiä ja korutorin. Katamaraani päivänä oli niin isot aallot, ettei päästy saarelle, jonne aioimme, mutta mutakylvyn saimme, hiekkasärkällä tallustelimme, palmusaarella kuvailimme ja luonnon keskellä majassa söimme.”

03/2013 brasilianmatkaaja

 

“Kiva porukka, sopivasti tekemistä ja näkemistä, uusia ajatuksia koulutuksesta, rauhaa ja ostoksia riittävästi. Hyvä reissu, lähes täydellinen.”

03/2013 brasilianmatkaaja

 

“Odotin käänteentekevää matkaa itselleni ja pelkkä ajatus oli jo hyvin mielenkiiintoinen ja ajankohtainen. Uskon vahvasti johdatuksiin ja tämä oli selkeästi yksi niistä. Olen hyvin onnellinen, että lähdin mukaan, sain mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja nähdä uusia maailman kolkkia. Valmennushetket olivat aivan parhaita biitsin lisäksi. Piti keskittyä itseensä, joku auttoi ja kiinnostui siitä, mikä minua ihmetytti. Olin vaikuttunut. Vielä en tiedä tarkalleen, mitä matka minulle toi konkreettisesti rusketuksen lisäksi: henkistä sanoinkuvaamatonta rauhaa ja voimaa sekä itseluottamusta kyllä. No siinähän sitä jo olikin tarpeeksi konkretiaa – tarvitseeko tosiaan vielä jotain muuta? Ei, tämän opin myös.”

03/2013 brasilianmatkaaja

 

“Kiitos Miia mielettömästä käänteentekevästä Brasilian reissusta.”

03/2013 brasilianmatkaaja

 

“Kiitos matkasta, odotukset täyttyi: rusketus, shoppailut, erinomainen ruoka, mahtava seura, nähtävyydet, uudet kokemukset. Tuntui, että kaikki löysivät uutta virtaa arkeen ja oppivat itsestään lisää. Kiitos.”

03/2013 brasilianmatkaaja