Koko yrityspersonoinnin verkkokurssi

97,00 

Yrityksesi erottautumiseen

Erottaudu muista toimijoista pienyrittäjille kehitetyn yrityspersonointi työkalupakin avulla!

Juokse yrityksellesi kunnon etumatka 6 viikossa, erottaudu muista ja lisää asiakasvirtaasi yritykseesi nopeasti ja merkittävästi Yrityspersonoinnin verkkokurssin avulla.

Asiakkaiden ostopäätös on hidastunut ja kaikki ovat varovaisempia. Hinta ohjaa liian usein asiakkaita kilpailijoille, vaikka sillä hinnalla he eivät yksinkertaisesti vain voi saada lähellekään sitä, mitä sinun yrityksesi heille voisi tarjota.

Tuntuu, että sinä ja yritysesi olette pysähtynyt paikoilleen ja on vaikea saada ensimmäisistä kehitysaskeleista otetta. Tiedät, että sinusta on paljon enempäänkin ja tiedät, että työsi ja palvelusi laatu ovat omaa luokkaansa, mutta et saa sitä viestiä välitettyä markkinoinnin kautta, koska muutkin lupaavat samaa.

Haluat erottautua, mutta et tiedä, miten sen tekisit. Olet valmis ottamaan härkää sarvista ja tarttumaan toimeen. Minimaaliset muutokset eivät enää riitä, eikä pelkkä kehittäminen enää auta, vaan tarvitaan käytännön hyviä toimia!

Verkkokurssin avulla:
– Saat käyttöösi ja opit käyttämään yrityspersonoinnin menetelmää yrityksesi kehittämiseksi.
– Erotat yrityksesi muista ja saat asiakasvirtoja kasvuun sen avulla.
– Opit loistavia menetelmiä ja kikkoja, mitkä muuttavat nopeasti ja merkittävästi rahavirtojen suuntaa ja asiakkaiden virtaamista yrityksesi luokse.
– Saat kirkastuksen omiin ja yrityksesi tavoitteisiin
– Saat otettua laajemmin osaamisesi ja kokemuksesi käyttöön, mitä et ole ennen edes ajatellut
– Ymmärrät yrityksesi tilanteen markkinoilla paremmin, ymmärrät markkinatilannetta syvemmin ja tiedät, mistä vivusta sinun kannattaa vetää, että erotut ja onnistut.
– Pohdit yrityksesi liiketoimintamallia maailman trendien näkökulmasta ja voit ottaa käyttöösi kaikkein parhaimmat ja tehokkaimmat palat itsellesi
– Opit ymmärtämään asiakastasi paljon laajemmin ja tiedät, miten markkinoit kohdeasiakkaallesi.
– Pystyt kohdentamaan rahasi markkinoinnissa tehokkaammin.

tuotetunnus (SKU) kt20150621001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Kun olen kykyjen etsijänä, olen Miia Hunter, jotkut tuntevat minut Miia Pirisenä, mutta SINÄ voit kutsua minua Miiaksi.

”She´s a dreamer, a doer, a thinker, She sees possibility everywhere”

Siksi toimin yrittäjyyden moniottelijana, jotta voin olla se kuka todella olen!

Olen jo 15 vuoden ajan tehnyt henkilöstöjohtamista, liiketoiminnan kehittämistä ja henkilöarviointeja, erilaisissa suomalaisissa yrityksissä. Kokemusta yrittämisestä on kertynyt n. 6 vuoden ajalta.

Huolimatta siitä, missä olen työskennellyt tai missä tehtävässä olen ollut, yksi asia on aina seurannut minua ja se on vahva kiinnostus ja uteliaisuus ihmisten yksilöllisiin, uniikkeihin kykyihin, talentteihin ja potentiaaliin.

Olen aina pohtinut sitä, miksi jotkut meistä menestyvät paremmin kuin toiset, ja miksi välillä onnistumme ja välillä epäonnistumme. Mitkä ovat meidän yksilölliset menestymisen elementit?

Pitkän etsimisen tuloksena olen vakuuttunut siitä, että vastaus siihen ei ole universaali, vaan se on jokaisella meistä yksilöllinen, erilainen, uniikki!

Ihmisenä olen energinen, vauhdikas ja joskus aika hassu. Kaipaan usein uusia tuulia ja haluan aina oppia uutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koko yrityspersonoinnin verkkokurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *