Talenttihakkerointi – kykyjen etsimisen minikurssi

49,00 

Talenttihakkerointi – kykyjen etsimisen minikurssi

Mitä erityisiä kykyjä Sinulta löytyisi?

Eikö olisi mielenkiintoista tunnistaa sellaisia kykyjä itsestään, joita et välttämättä edes tiennyt omaavasi?

Kuvittele hetki sitä vapauden tunnetta, että voisit vaihtaa työsi johonkin uuteen alaan, haaveeseen tai näyttää vihdoin potentiaalisi työssäsi tai yrittäjyydessäsi?

Lue kurssista tarkemmin hieman alempaa…

Kuvaus

Sinullakin on erityisiä kykyjä.
Kauanko aiot vielä odottaa, ennenkuin otat ne käyttöösi?

Eikö olisi mielenkiintoista tunnistaa sellaisia kykyjä itsestään, joita et välttämättä edes tiennyt omaavasi?

Kuvittele hetki sitä vapauden tunnetta, että voisit vaihtaa työsi johonkin uuteen alaan, haaveeseen tai näyttää vihdoin potentiaalisi työssäsi tai yrittäjyydessäsi?

”Monet ihmiset jättävät osan kyvyistään tunnistamatta ja käyttämättä, eivätkä koskaan pääse sille tasolle, mihin he potentiaalinsa puolesta kykenisivät. Jokainen meistä omaa erityisiä kykyjä, myös Sinä!”

Talenttihakkerointi – kykyjen etsimisen minikurssilla etsit itsenäisesti näitä kykyjäsi, juuri sinä ajankohtana, kuin se sinulle parhaiten sopii. Tämä on loistava tapa aloittaa prosessi. Tarvittaessa voit edetä henkilökohtaisiin valmennuksiin, joissa autan Sinut yksilöllisten kykyjesi ytimien äärelle.

Uskallan väittää, että joskus mielesi valtaa täydellinen kyllästyminen nykytilanteeseen työssä ja jotain pitäisi työrintamalla muuttaa. Et kuitenkaan tiedä, mitä se olisi? Olenko oikeassa?

Sen jälkeen herää ajatus, että mitä minä sitten osaan, mitä voisin tehdä seuraavaksi? Moni meistä ajattelee, ettei ole niin hyvä työssänsä, kuin muut luulevat. Monet meistä ajattelevat olevansa lahjattomia tai keskinkertaisia tekijöitä. Jotkut jopa pelkäävät olevansa huijareita työssään? Toiset taas taistelevat monipuolisen osaamisensa kanssa, he kokevat olevansa monessa asiassa ”ok”-tasolla, mutta eivät yhdessäkään todella hyviä, lahjakkaita. Kuulostaako tutulta?

Voin vakuuttaa, että jos ajattelet näin, olet väärässä! Olen innolla ollut löytämässä ihmisistä erityisiä kykyjä ja jopa lahjakkuuksia. Olen saanut seurata rinnalla upeita onnistumisen tarinoita ja itseluottamuksen kasvun matkoja talenttihakkeroiduilla henkilöillä. Mikähän tarina sinulla olisi kerrottavana?

Loppujen lopuksi kyse on meidän jokaisen yksilöllisestä kombinaatiosta tiedostettuja ja tiedostamattomia kykyjä, osaamisen kokonaisuuksia, persoonakohtaisia ytimiä ja elämänkokemusta. En voi olla ajattelematta, miltä maailmamme näyttäisi, jos jokainen ottaisi käyttöön omia erityisiä kykyjään ja pääsisi hyödyntämään potentiaaliaan. Mielestämme kaikilla olisi siihen oikeus! Se on manifestini ydin. Ajatteletko samanlailla?

Onko Sinulle oikea aika juuri nyt tunnistaa omat kykysi, vai aiotko vielä odottaa? Muuttuuko tilanteesi odotuksen aikana parempaan suuntaan? Mitä voisi tapahtua parhaimmillaan, jos päättäisikin lähteä nyt tälle matkalle?

”Omalla urallani muutoksenhalun tunteet nousivat säännöllisin väliajoin pinnalle, mutta siinä vaiheessa, kun piti ottaa ensimmäinen askel muutokseen, alkoi pelottaa ja palaaminen taaksepäin tuntui turvalliselta. Onko sinullekin käynyt näin?”

Palaamme kuitenkin kerta toisensa jälkeen kysymykseen, mitä minä oikeasti osaan, mihin minusta voisi olla ja onko minulla jotain sellaisia kykyjä, jotka voisivat erottaa minut muista?

Vastaus oikeastaan on jo sinulla tässä ja nyt: Lähde etsimään todelliset kykysi ja vie ne käytäntöön!

Miten sitten voin löytää omat kykyni, lahjakkuuteni ja mahdollisen uuden suunnan työuralleni? Mistä on tässä kyse, mikä johdattaa minut näiden jäljille?

Haluan kertoa heti,  etten voi luvata sinulle minikurssin avulla 100 % menestystä. Voin kuitenkin luvata Sinulle mahdollisuuden lähteä tavoittelemaan sellaista itsetuntemuksen tasoa kykyjesi osalta, että Sinulla on kaikki mahdollisuudet onnistua urallasi. Halutessasi voit vahvistaa tuloksia henkilökohtaisilla osuuksilla.

Koska Sinun kykysi ovat yksilölliset, aivan kuten sormenjälkemme, tulet etsimään oman kombinaatiosi, joka johdattaa sinut mahdolliselle uudelle uralle, kenties kehittämään nykyistä tehtävääsi, ehkä jopa rakastumaan nykyiseen tehtävääsi uudella tavalla tai jopa perustamaan useita yrityksiä.

Tuloksena saat käsiisi oman yksilölliset kykysi ja onnistumiseen johtavien elementtiesi listauksen. Se, millä tasolla näitä käytät, on omassa harkinnassasi.

Jos kuitenkin haluat hypätä tai ainakin tehdä selkeän muutoksen, voin auttaa Sinua henkilökohtaisesti, tuoden kykyjen löytäjän taitoni käyttöösi. Olen jo 15 vuotta etsinyt ihmisten potentiaalia työkseni ja löydän sinunkin kykysi helposti.

Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta ja haluat tietää lisää, jatka lukemista. Aihe on minulle itselleni niin tärkeä, että jo kirjoittaessani tästä poskeni punoittavat ja sydämeni hakkaa nopeammin. Ethän vain heitä hukkaan omia kykyjäsi?

Oletko valmis tietämään kykysi ja haluat tarkat tiedot kurssista ja menetelmästä? Onko sinulle tärkeää, että voit tehdä menetelmän eri osiot sinulle sopivimpana ajankohtana ja jonka tulokset ovat nähtävillä niin nopeasti kuin itse haluat?

Talenttihakkerointi – kykyjen etsimisen menetelmästä voidaan puhua jopa uudenlaisena osaamisen kartoittamisen menetelmänä, mutta joka laajentaa ajatusta osaamisesta todellisiin kykyihin ja onnistumisen elementteihin.

Menetelmän näkökulmat suuntaavat:

 • Onnistumiseesi vaikuttaviin ja toistuviin tekijöihin
 • Tiedostamattomiin kykyihisi ja niiden tunnistamiseen
 • Edellisten kahden osa-alueen hyödyntämiseen konkreettisesti työssäsi

Menetelmä syntyi omasta kiinnostuksestani siihen, miksi joskus onnistumme ja välillä epäonnistumme ja miksi jotkut ihmiset onnistuvat enemmän kuin toiset? Menetelmä lähti liikkeelle hypoteesista, että jokaisella olisi tiedostamattomia vahvoja kykyjä ja että onnistumisiimme olisi olemassa vaikuttavia elementtejä, jotka toistuvat. Hypoteesi on vahvistunut oikeaksi jokaisen talenttihakkeroidun ihmisen kohdalla.

Menetelmän teoreettisen viitekehyksen merkittävin osa on Clark Hullin motivaation ja kykyjen välinen yhtälö, joka vaikuttaa suoraan jokaiseen osa-alueeseen. Lisäksi taustalla vaikuttavat kehysteoriat yksilön käyttäytymisessä, kiistelty piirreteoria (The Big five), mallintamisen teorioita, aivotutkimuksia, yksilötutkimuksia, yksilöjohtamisen teorioita ja kokemuksia jne.

Menetelmän kehittämisessä on siis ollut yhdistelmä teoriaa, tutkimuksia, kokemusperäistä tietoa ja erilaista eri osa-alueita yhdistävää ajattelua. Kaikkein merkittävintä menetelmä luotettavuuden osalta ovat kuitenkin menetelmän jo läpikäyneet ihmiset, jotka kirjaavat minulle jatkuvasti lisää onnistumisiaan.

Haluaisin Sinut joukkoomme mukaan!

Koko menetelmä on ohjeistettu selkeästi videoiden avulla, jolloin saat aina paljon tietoa menetelmän eri osa alueista ja ohjeet tehtävien suorittamiseksi.

Kuka tahansa onnistuu menetelmän suorittamisessa. Joskus joillakin henkilöillä on kuitenkin vaikeaa hyväksyä omaa kyvykkyyttään. Jos on tottunut pitämään itseään huonompana kuin todella on, voivat tehtävät tuntua haasteellisilta. Pienen tuen avulla jokainen on kuitenkin onnistunut tässä erinomaisin tuloksin.

Voit tehdä tämän menetelmän minikurssina tai tarttua suoraan härkää sarvista ja lunastaa myös henkilökohtaisen kykyjen arvioinnin sekä henkilöarviointimenetelmän.

Mitä siis tässä Success Hunt Method Minikurssilla saat konkreettisesti?

Kurssi pitää sisällään yhteensä kuusi modulia, joista neljä johdattaa sinua kykyjesi ja onnistumisen elementtiesi äärelle ja kaksi lisämodulia antavat sinulle lisätietoa menetelmän lisäosista ja niiden vaikutuksista suoraan tulosten vahvuuteen.

Jokainen moduli pitää sisällänsä useita lyhyehköjä (max. 7min) videoita ja tehtäviä. Olen jakanut videot lyhyisiin osiin, jotta voit edetä tässä menetelmässä sitä vauhtia, mikä sinulle on parasta ja tehokkainta.

Hinta kurssille on tehty todella alhaiseksi, jotta jokaisella olisi mahdollisuus etsiä omia kykyjään ja onnistumisen elementtejään. Kurssin hinta vastaa manifestimme ytimeen, että kaikilla on mahdollisuus etsiä omia erityisiä kykyjänsä.

Maksat siis vain 49€ ja saat käsiisi nämä kaikki videot ja tehtävät. 

Jos kuitenkin haluat jatkaa kurssin jälkeen henkilökohtaiseen osioon, missä käytän omaa vahvinta talenttiani kykyjen etsijänä juuri sinun elementtiesi löytämiseen, sinun on mahdollista ostaa henkilökohtainen sparraus. Vaikka itse sanonkin, näen helposti muiden vahvimmat kyvyt ja tunnistan onnistumisen elementit.

Olen tehnyt tätä jo hyvin pitkään ja uskallan väittää tunnistavani sinun elementtisi yhdellä tapaamisella, kun saan etukäteen tutustua tehtäviisi. Yhden tapaamisen hinta on 200€. Jos et ole tyytyväinen tapaamiseen ja sen tuloksiin, saat rahasi takaisin.

Jos olet tilanteessa, jossa tarvitaan järeitä aseita, voit myös lisälunastaa käyttämäni henkilöarvioinnin osuuden. Tämä arviointi on arvostettu ja yleisesti käytetty yritysmaailmassa kansainvälisesti. Kyseinen henkilöarviointi on suomalaisen psykologin kehittämä ja se on saanut niin kotimaassamme kuin kansainvälisestikin kunniaa ja arvostusta osakseen. Olen sertifioitunut tämän arvioinnin ja analyysi tekemiseen vuonna 2007, josta lähtien olen käyttänyt tätä rekrytointien tukena, johtoryhmä- ja esimiesvalmennuksissa ja tässä kykyjen etsimisen menetelmässä.

Henkilöarvioinnilla saadaan todella vahvaa lisätietoa ajatuksistasi, asenteistasi, ajureistasi ja toimintatyylistäsi työympäristössä. Jos haluat, että menetelmän kokonaisuus tulokset ovat vielä vahvempia ja kirkkaita, voit lunastaa tämän arvioinnin hintaan 250€.

Jos haluat suurimman hyödyn, vahvimmat tulokset, voit heti ottaa koko menetelmän kaikkine osineen hintaan 450€, jolloin säästät minikurssin osion hinnan.

Se mitä melkein teit tai mitä melkein sait aikaiseksi, ei merkitse vielä mitään, ei edes itsellesi! Miksipä siis et lähtisi etsimään kykyjäsi heti?

Vain 49€ panostuksella saat käsiisi heti videot ja tehtävät matkasi aloittamiseksi.

Voit vain voittaa! Tässä menetelmässä ei ole häviäviä lainkaan, on vain kyvykkäitä ihmisiä.

Joka tapauksessa saat Success Hunt Method -minikurssin avulla paljon lisätietoa itsestäsi ja kyvyistäsi. Näin mahdollisuudet ympärilläsi myös kirkastuvat ja pääset miettimään seuraavaa siirtoasi.

Vaikka tietäisit jo haluavasi lähteä tähän elämäsi käänteentekevään seikkailuun mukaan, mietit varmasti vielä, että mitä Minikurssi pitää sisällään yksityiskohtaisesti.

Kurssin sisältö:

Moduli 1: Henkilökohtainen tarinasi ja sen piilossa olevat avaimet

Video osa 1.1

 • Mistä tarinamme muodostuu ja mitkä ovat sen merkittävimmät vaikuttimet
 • Harjoitus 1.1

Video osa 1.2

 • Käyttämättömät ja vahvat kykymme
 • Harjoitus 1.2

Video osa 1.3

 • Jälkemme, tuloksemme ja saavutuksemme
 • Harjoitus 1.3

Video osa 1.4

 • Tehtävät ja harjoitukset, ensimmäisen osan yhteenveto

 

Moduli 2: Onnistumisen kaava ja sen todennäköisyyden kasvattaminen

Video 2.1

 • Onnistuminen ja epäonnistuminen
 • Harjoitus 2.1

Video 2.2

 • Onnistumisen todennäköisyys
 • Harjoitus 2.2

Video 2.3

 • Onnistumisen tunnistaminen
 • Harjoitus 2.3

Video 2.4

 • Onnistumisen kaava ja omat onnistumisen elementtisi
 • Harjoitus 2.4

Video 2.5

 • Tehtävät ja harjoitukset ja yhteenveto

 

Moduli 3: Tavoitteet, mittarit, käytäntö, tulokset ja toimintasuunnitelma

Video 3.1

 • Tavoitteet, tarvitaanko vaiko ei?
 • Harjoitus 3.1

Video 3.2

 • Mittarit
 • Harjoitus 3.2

Video 3.3

 • Käytäntö
 • Harjoitus 3.3

Video 3.4

 • Tulokset
 • Harjoitus 3.4

Video 3.5

 • Toimintasuunnitelma
  Harjoitus 3.5

Video 3.6

 • Harjoitukset ja tehtävät yhteenveto

 

Moduli 4: Mihin potentiaalini voisi riittää?

Video 4.1

 • Mitä kykyjä, vahvuuksia, onnistumisen elementtejä minusta nousi esille?
 • Harjoitus 4.1

Video 4.2

 • Millaisissa työtehtävissä voisin näitä hyödyntää?
 • Harjoitus 4.2

Video 4.3

 • Mitä seuraavaksi haluan?
 • Harjoitus

Video 4.4

 • Kaikki on mahdollista!

 

Lisämoduli 5: Henkilöarviointi ja sieltä löydettävät vahvat vihjeet

Video 5.1

 • Mitä hyödymme henkilöarvioinnista kykyjemme etsimisessä?

Video 5.2

 • Tulkinta ja analyysi

Video 5.3

 • Käytännössä tulosten hyödyntäminen

 

Lisämoduli 6: Henkilökohtainen kykyjen etsintä, todellinen muutos ja todelliset tulokset

Oletko valmis todellisiin muutoksiin?

 • Video
 • Henkilökohtainen kykyjen etsijän analyysi ja sen käänteentekevät muutokset. Jos todella haluat saada muutoksen elämääsi ja rohkeus sekä itsevarmuus paketin mukaasi.

 

Nyt on aika päättää ja lunastaa minikurssi tai kokopaketti.

Tiedätkö, Mikä sinusta tulee isona? -minikurssi

49,00  Lisää ostoskoriin

Tiedätkö… -minikurssi ja tapaaminen

249,00  Lisää ostoskoriin

Tiedätkö… minikurssi ja henkilöarviointi

299,00  Lisää ostoskoriin

Tiedätkö, Mikä sinusta tulee isona? -kokonaisuus

450,00  Lisää ostoskoriin

Talenttihakkeroinnin™ -menetelmän kehittäjänä uskon siihen, että tulevaisuudessa ne tekijät menestyvät ja kokevat päivittäisiä onnistumisen kokemuksia, jotka ovat tunnistaneet ja osaavat hyödyntää omia vahvimpia kykyjään ja osaamistaan.

Talenttihakkeroinnin™ menetelmän avulla sinä tunnistat ja otat käyttöösi vahvimmat kykysi ja huomattavan osaamisesi. Lisäksi tunnistat tekijät, joiden avulla voit vaikuttaa suoraan omaan onnistumiseesi. Konkreettisen listan ja toimenpidesuunnitelman avulla viet nämä käytäntöön vaikka seuraavana päivänä.

Palkkatyössä tämä johtaa sinut ylennyksiin, palkankorotuksiin, työnkuvan kehittymiseen tai jopa uusiin tehtäviin, korkeaa motivaatiotasoa unohtamatta.

Yrittäjänä pystyt keskittymään sellaisiin osa-alueisiin, jotka tuottavat eniten tulosta ja hiovat yrityksestäsi toimivan, tuottavan ja ennen kaikkea iloa ja onnistumisia tuottavan työn, mitä yrittäjyydeltäsi olet aina halunnutkin.

Tämä kaikki tulee tapahtumaan, koska kun käytät vahvimpia kykyjäsi ja onnistumisen elementtejäsi, valitsemasi menestys on luonnollista, eikä se vaadi sinulta ylenmääräisiä ponnisteluja.

Se potentiaali ja ne kyvyt, mitä käytät nyt, ovat vain osa siitä kokonaisuudesta, mikä Sinussa odottaa löytämistään ja valjastamistaan.

Menetelmä muuttaa käsityksesi niin itsestäsi kuin omista mahdollisuuksistasi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Talenttihakkerointi – kykyjen etsimisen minikurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *