Sisäisen kaaoksen kuningatar

97,00 

Elämyksellinen verkkokurssi:

Osa 1. Sisäisen kaaoksen kuningattaren muuttuva mieli ja suloiset sekoittaja-aivot

Oman erityisyyden tunnistaminen ja tahdonvoiman kerääminen

Osa 2. Hullu päivä ja sen uudelleen luominen

Oikeiden asioiden aikaansaaminen

Osa 3. Helmi-ideoiden tunnistaminen ja irtipäästäminen

Mitä valita ja mistä päästää irti

Osa 4. Sisäiselle kuningattarelle soveltuvat työt ja työympäristö

Kolme työroolia yhden sijaan

Osa 5. Toiminta ja loppuunsaattamisen taito

Aktiivienergia ja mielen ohittamisen taito

 

Verkkokurssi sisältää videoita ja tehtäviä. Päätät itse edistymisesi vauhdista. Saat valmiudet nähdä oma erityisyytesi ja jatkaa siitä valitsemaasi suuntaan.

tuotetunnus (SKU) kt20170131001 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Sisäisen kaaoksen kuningatar

Sisäisen kaaoksen kuningatar on erityinen nainen. Hänellä on jatkuva ideoiden tulva päässään päivin ja öin ja suurin osa ideoista on isoja, itseasiassa todella hyviä ideoita. On vaikeaa valita, mikä ideoista on se helmi, siksi hän aloittaa useita projekteja samaan aikaan, saamatta niitä vietyä loppuun saakka.

Oletko sinä Sisäisen kaaoksen kuningatar?

Sisäisen kaaoksen kuningatar kuulee ympäriltään kehotuksia keskittyä yhteen asiaan useiden sijasta. Hän kuulee kärsimättömiä kommentteja haahuilusta ja keskittymiskyvyn puutteesta. Ihmiset pyörittelevät silmiään, kun hän kertoo uusista suunnitelmistaan.

Oletko sinä Sisäisen kaaoksen kuningatar?

Sisäisen kaaoksen kuningatar tietää, että hän kyllästyy nopeasti ja välttelee rutiinitehtäviä. Hän saattaa kokea, että on vaikeaa löytää ihmistä, joka ymmärtää häntä ja hänen isoja ideoitaan riittävästi. Sillä hänen ideansa ovat isompia kuin muiden.

Oletko sinä Sisäisen kaaoksen kuningatar?

Sisäisen kaaoksen kuningatar syyllistyy joskus vähättelemään itseään ja saattaa ajatella olevansa laiska, saamaton tai kaatuu itse omien ideoidensa tulvaan.

Oletko sinä Sisäisen kaaoksen kuningatar?

Todellisuudessa sisäisen kaaoksen kuningatar on yksi harvoista. Hänellä on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Hänellä on kyky nähdä isoja visioita, kehittää uusia, jopa poikkeuksellisia ideoita ja kyky saavuttaa isotkin tavoitteena.

Valjastamalla nämä ominaisuudet ja suodattamalla ideoista ne arvokkaimmat helmet, asiat alkavat edetä vauhdilla. Siitä on tässä verkkokurssissa kyse.

Oletko sinä sisäisen kaaoksen kuningatar?

97,00  Lisää ostoskoriin

Kun olen kykyjen etsijänä, olen Miia Hunter, jotkut tuntevat minut Miia Pirisenä, mutta SINÄ voit kutsua minua Miiaksi.

”She´s a dreamer, a doer, a thinker, She sees possibility everywhere”

Siksi toimin yrittäjyyden moniottelijana, jotta voin olla se kuka todella olen!

Olen jo 15 vuoden ajan tehnyt henkilöstöjohtamista, liiketoiminnan kehittämistä ja henkilöarviointeja, erilaisissa suomalaisissa yrityksissä. Kokemusta yrittämisestä on kertynyt n. 6 vuoden ajalta.

Huolimatta siitä, missä olen työskennellyt tai missä tehtävässä olen ollut, yksi asia on aina seurannut minua ja se on vahva kiinnostus ja uteliaisuus ihmisten yksilöllisiin, uniikkeihin kykyihin, talentteihin ja potentiaaliin.

Olen aina pohtinut sitä, miksi jotkut meistä menestyvät paremmin kuin toiset, ja miksi välillä onnistumme ja välillä epäonnistumme. Mitkä ovat meidän yksilölliset menestymisen elementit?

Pitkän etsimisen tuloksena olen vakuuttunut siitä, että vastaus siihen ei ole universaali, vaan se on jokaisella meistä yksilöllinen, erilainen, uniikki!

Ihmisenä olen energinen, vauhdikas ja joskus aika hassu. Kaipaan usein uusia tuulia ja haluan aina oppia uutta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sisäisen kaaoksen kuningatar”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *