Tiedätkö, mikä sinusta tulee isona?

Kykyjen etsimisen ja uuden työuran löytämisen
verkkokurssi

Oletko kokenut elämässäsi niitä hetkiä, kun mieleesi alkaa nousemaan ajatuksia, että voisiko sitä tehdä jotain muutakin työtä elämässään?

Se innostavakin ajatus siitä, että voisinko vaihtaa täysin suuntaa, johonkin uuteen alaan, ammattiin, haaveeseen?

”Uudenlainen tapa etsiä ja löytää omia kykyjään, uusia suuntia työllensä ja suorastaan juosta kohti innostavaa ja energisoivaa muutosta. Ilman perinteisiä menetelmiä ja rajoja, niin pitkälle tai lähelle kun itse haluat. Koska kyseessä ovat juuri sinun kykysi ja onnistumisen elementtisi, sinun ei tarvitse opetella kenenkään muun tapaa onnistua, omasi riittää mainiosti”

Kyseessä on siis uudenlainen verkkokurssi, jossa etsit näitä kykyjäsi juuri sinä ajankohtana, kun sinulle parhaiten sopii. Jos haluat, kykyjesi ja suunnan etsinnän mahdollisuus on juuri tässä.

Joskus mielen valtaa suorastaan täysi kyllästyminen työhön ja kehossa murisee se epämukava olo siitä, että jotain pitäisi työrintamalla muuttaa, mutta mitä se olisi?

Sen jälkeen herää ajatus, että mitä minä sitten osaan? Moni meistä ajattelee, että ei oikeasti osaa yhtään niin paljoa, kuin muut luulevat. Moni meistä ajattelee myös olevansa lahjattomia, keskinkertaisia tekijöitä. Jotkut jopa pelkäävät olevansa huijareita työssään ja että jossain vaiheessa työpaikkakin huomaa, että miten vähän sitä oikeasti tietääkään tai osaa ylipäätään. Kuulostaako tutulta?

Voin heti kertoa, että jos ajattelet näin, olet väärässä! Tosi asiassa, mitä enemmän työvuosia ja kokemusta kertyy, sitä enemmän ymmärrämme maailman valtavaa tietomäärää ja nöyrrymme sen edessä ajattelemaan, että jokainen meistä itseasiassa tietää aika vähän loppujen lopuksi. Tämä nöyryys johdattaa meitä todellisten kykyjemme luokse!

Jos siis tunnistit itsesi, olet avaimien äärellä, olet astumassa tielle, joka johdattaa sinut hyödyntämään potentiaaliasi ja kykyjäsi niin suuresti tai pienesti, mihin koet olevasi valmis.

”Olen itse huomannut, että ajatusten vuoristorata valtaa joskus mielen, jolloin päättää, että nyt alkaa riittää nykyisessä tehtävässä ja alkaa heti miettimään seuraavaa siirtoa. Mitä enemmän seuraavaa siirtoa alkaa miettimään, sitä kaukaisemmalta se tuntuu. Koko idean kyseenalaistaminen valtaa mielen ja sitten sitä palaa vanhaan turvalliseen, no eihän tämä nyt niin huono paikka ole – ajattelumalliin. ” Onko sinullekin käynyt näin?

Kuitenkin mielen sopukoissa kytee sellainen pieni kipinä omasta muutoksesta ja omien kykyjen etsimisestä ja tunnistamisesta. Saamme lukea lehdistä oravanpyöristä hypänneistä ihania tarinoita ja ne herättävät meissäkin pientä toivon siementä. Mutta sitten useimmiten heräämme jälleen ajattelemaan sitä, että mitä minä sitten osaan, missä minun kykyni olisivat, mikä se seuraava suunta olisi?

Miten sitten voin löytää omat kykyni, lahjakkuuteni ja sen uuden suunnan työuralleni, mistä on tässä kyse, mikä johdattaa minut näiden jäljille?

Voin kertoa heti, että tässä ei ole kyse pelkästä tehtäväkirjasta, jossa kirjaat omia vahvuuksiasi ja innostuksen aiheitasi. Et myöskään tule saamaan jo kymmenien menestyneiden ihmisten reseptiä, salaisuutta, lupauksia rikkauksista tai varmasta menestyksestä.

Koska jokaisen meidän onnistumisen elementit ja vahvimmat kykymme ovat yksilöliset, aivan kuin sormen jälkemme, tulet etsimään oman kombinaatiosi, joka johdattaa sinut ehkä uudelle uralle, ehkä kehittämään nykyistä tehtävääsi, ehkä jopa rakastumaan nykyiseen tehtävääsi uudella tavalla tai jopa perustamaan useita yrityksiä.

Tuloksena, saat käsiisi oman yksilölliset kykysi ja onnistumiseen johtavia elementtejä. Se, millä tasolla näitä käytät, on omassa harkinnassasi.

Jos kuitenkin haluat hypätä tai ainakin tehdä selkeän muutoksen, voin auttaa sinua pyydettäessä, kulkemaan rinnallasi, sparraten, tuoden oman pitkän kokemukseni käyttöösi.

Jos tämä kuulostaa kiinnostavalta ja haluat tietää lisää, jatka lukemista. Aihe on minulle itselleni niin tärkeä, että jo kirjoittaessani tästä poskeni punoittavat ja sydämeni hakkaa nopeammin.

Tarvitset siis itsellesi kehittämäni uudenlaisen menetelmän ja tarkat tiedot sen suorittamiseen, millä saat omat kykysi ja onnistumisen elementtisi esille. On tärkeää myös, että voit tehdä menetelmän eri osiot sinulle sopivimpana ajankohtana ja jonka tulokset ovat nähtävillä niin nopeasti kuin itse haluat.

Olet voinut jo aiemmin tehdä erilaisia harjoituksia selvittääksesi omaa tulevaa suuntaasi työurallasi tai muuten elämässäsi. Olet saattanut kuunnella viihdyttäviä puheita ja luentoja, joissa muutokset vaikuttavat helpolta ja periaatteessa kaiken pitäisi toimia. Kuitenkin kun arki alkaa, luennolla päättämäsi muutokset alkavat hälvetä kuin savuharso ilmaan. Eikö totta?

Tosiasiassa toisten luetteloimilla menestyksen, tulosten ja muutosten oivalluksilla voi olla yksittäisiä vaikutuksia, mutta suuremmassa mittakaavassa vain harvoin todellista hyötyä. Vaikka onhan aina kiva saada energiaa ja inspiraatiota kuunnellessa toisten onnistumisen ja vaikka oravanpyörästä hyppäämistarinoita. Niillä kannattaakin viihdyttää itseään.

Jos kuitenkin haluaa omassa elämässään muuttaa suuntaa urallisesti, sinun tulisi tietää omat vahvimmat kykysi ja se, mitkä elementit johtavat sinua onnistumiseen todennäköisemmin kun käytät niitä organisoidusti, järjestelmällisesti ja siis tietoisesti elämässäsi.

”Kuten sanoin, kyseessä ovat sormenjälkimäiset, uniikit yhdistelmät lahjakkuutta, kykyjä, kokemuksia, intohimoa, unohdettuja taitoja ja toiveita, jotka nyt valjastetaan esille ja käyttöön juuri sillä tavalla, kun sinulle sopii.”

Tarvitset näiden löytämiseksi uusia näkökulmia

 1. Omaan onnistumiseesi vaikuttaviin tekijöihin
 2. Tiedostamattomiin kykyihisi ja niiden löytämiseen
 3. Löydettyjen elementtien käyttöönottamiseen

Sanottakoon vielä selkeydeksi, että kyseessä ei ole unelmakurssi, vaan kurssi, joka etsii sinun tietoisia ja tiedostamattomia kykyjä, taitoja ja niitä tekijöitä, jotka ovat määrittelemässä onnistumistasi. Voidaan puhua jopa uudenlaisesta osaamisenkartoittamisesta, mutta jossa keskitytään paljon laajempaan kokonaisuuteen sinussa, kuin vain osaamiseesi.

Olen itse osaltani myös aika teoreettinen ja siksi taustalla vaikuttavat teorioita psykologiasta, erityisesti yksilötutkimuksista ja aivotutkimuksista.  Teoreettinen viitekehys on kirjoitteilla menetelmän kirjan mukana. Menetelmän kehittämisessä on siis yhdistelmä teoriaa, tutkimuksia, kokemusperäistä tietoa ja erityistä eri osa-alueita yhdistävää ajattelua. Kaikkein merkittävintä on kuitenkin menetelmän jo läpikäyneet ihmiset, jotka kirjaavat minulle jatkuvasti lisää onnistumisia.

Voit siis kuulua siihen joukkoon, jotka antavat itselleen lahjaksi omat käyttämättömät kykynsä ja onnistumisen toistuvan kaavan elementit.

Koko menetelmä on ohjeistettu selkeästi videoiden avulla, jolloin saat aina paljon tietoa menetelmän eri osa alueista ja ohjeet tehtävien suorittamiseksi.

Kuka tahansa onnistuu menetelmän suorittamisessa. Joskus joillakin henkilöillä on vaikeaa hyväksyä omaa kyvykkyyttään. Jos on kovin tottunut pitämään itseään heikompana, kuin todella on, voivat tehtävät tuntua haasteellisilta. Pienen tuen avulla jokainen on kuitenkin onnistunut tässä erinomaisin tuloksin.

Voit tehdä tämän menetelmän minikurssina tai tarttua härkää sarvista tukevalla otteella ja lunastaa myös henkilökohtaisen kykyjen arvioinnin sekä henkilöarviointimenetelmän.

Mitä siis tässä Success Hunt Method Minikurssilla saat konkreettisesti?

 

Kurssi pitää sisällään yhteensä kuusi modulia, joista neljä johdattaa sinua kykyjesi ja onnistumisen elementtiesi äärelle ja kaksi lisämodulia antavat sinulle lisätietoa menetelmän lisäosista ja niiden vaikutuksista suoraan tulosten vahvuuteen.

Jokainen moduli pitää sisällänsä useita lyhyehköjä (max. 5min) videoita ja tehtäviä. Olen jakanut videot lyhyisiin osiin, jotta voit edetä tässä menetelmässä sitä vauhtia, mikä sinulle on parasta ja tehokkainta.

Hinta kurssille on tehty naurettavan alhaiseksi, jotta jokaisella olisi mahdollisuus etsiä omia kykyjään ja onnistumisen elementtejään.

Maksat siis vain 49€ ja saat käsiisi nämä kaikki videot ja tehtävät. Olen tosissani hinnan kanssa, tämä ei ole vitsi.

Jos kuitenkin haluat jatkaa kurssin jälkeen henkilökohtaiseen osioon, missä käytän omaa vahvinta talenttiani kykyjen etsijänä, sinun elementtiesi löytämiseen, sinun on mahdollista ostaa henkilökohtainen sparraus. Vaikka itse sanonkin, näen helposti muiden vahvimmat kyvyt ja tunnistan onnistumisen elementit.

Olen tehnyt tätä jo hyvin pitkään ja uskallan väittää tunnistavani sinun elementit yhdellä tapaamisella, kun saan etukäteen tutustua tehtäviisi. Yhden tapaamisen hinta on 200€. Jos et ole tyytyväinen tapaamiseen ja sen tuloksiin, saat rahasi takaisin.

Jos olet tilanteessa, jossa tarvitaan järeitä aseita, voit myös lisälunastaa käyttämäni henkilöarvioinnin osuuden. Tämä arviointi on tunnettu ja käytetty yritysmaailmassa. Kyseinen henkilöarviointi on suomalaisen arvostetun psykologin kehittämä ja se on saanut niin kotimaassamme kuin kansainvälisestikin kunniaa ja arvostusta osakseen. Olen sertifioitunut tämän arvioinnin ja analyysi tekemiseen vuonna 2007, mistä lähtien olen käyttänyt tätä rekrytointien tukena, johtoryhmä- ja esimiesvalmennuksissa ja tässä kykyjen etsimisen menetelmässä.

Henkilöarvioinnilla saadaan todella vahvaa lisätietoa ajatuksistasi, asenteistasi, ajureistasi ja toimintatyylistäsi työympäristössä. Jos haluat, että menetelmän kokonaisuus tulokset ovat vielä vahvempia ja kirkkaita, voit lunastaa tämän arvioinnin hintaan 250€.

Jos haluat suurimman hyödyn, vahvimmat tulokset, voit heti ottaa koko menetelmän kaikkine osineen hintaan 450€, jolloin säästät minikurssin osion.

Se mitä melkein teit tai mitä melkein sait aikaiseksi, ei kiinnosta ketään, edes itseäsi oikeasti!  Miksipä siis et lähtisi etsimään kykyjäsi heti?
49€ panostuksella saat käsiisi heti videot ja tehtävät matkasi aloittamiseksi.

Voit vain voittaa! Tässä menetelmässä ei ole häviäviä lainkaan.

Joka tapauksessa saat Success Hunt Method -minikurssin avulla paljon lisätietoa itsestäsi ja kyvyistäsi. Näin mahdollisuudet ympärilläsi myös kirkastuvat ja pääset miettimään seuraavaa siirtoasi.

Lähde siis kykyjesi etsimisen seikkailuun matkaan mukaan ja lunasta itsellesi 49€ Success Hunt Method – kykyjen etsimisen minikurssi.

Haluan mukaan!

Vaikka tietäisit jo haluavasi lähteä tähän elämäsi käänteentekevään seikkailuun mukaan, mietit varmasti vielä, että mitä Minikurssi pitää sisällään yksityiskohtaisesti.

Tässä sinulle kurssin sisältö:

 

Moduli 1: Henkilökohtainen tarinasi ja sen piilossa olevat avaimet

Video osa 1.1

 • Mistä tarinamme muodostuu ja mitkä ovat sen merkittävimmät vaikuttimet
 • Harjoitus 1.1

Video osa 1.2

 • Käyttämättömät ja vahvat kykymme
 • Harjoitus 1.2

Video osa 1.3

 • Jälkemme, tuloksemme ja saavutuksemme
 • Harjoitus 1.3

Video osa 1.4

 • Tehtävät ja harjoitukset, ensimmäisen osan yhteenveto

 

Moduli 2: Onnistumisen kaava ja sen todennäköisyyden kasvattaminen

Video 2.1

 • Onnistuminen ja epäonnistuminen
 • Harjoitus 2.1

Video 2.2

 • Onnistumisen todennäköisyys
 • Harjoitus 2.2

Video 2.3

 • Onnistumisen tunnistaminen
 • Harjoitus 2.3

Video 2.4

 • Onnistumisen kaava ja omat onnistumisen elementtisi
 • Harjoitus 2.4

Video 2.5

 • Tehtävät ja harjoitukset ja yhteenveto

 

Moduli 3: Tavoitteet, mittarit, käytäntö, tulokset ja toimintasuunnitelma

Video 3.1

 • Tavoitteet, tarvitaanko vaiko ei?
 • Harjoitus 3.1

Video 3.2

 • Mittarit
 • Harjoitus 3.2

Video 3.3

 • Käytäntö
 • Harjoitus 3.3

Video 3.4

 • Tulokset
 • Harjoitus 3.4

Video 3.5

 • Toimintasuunnitelma
  Harjoitus 3.5

Video 3.6

 • Harjoitukset ja tehtävät yhteenveto

 

Moduli 4: Mikä minusta voisi tulla isona näiden harjoitusten pohjalta?

Video 4.1

 • Mitä kykyjä, vahvuuksia, onnistumisen elementtejä minusta nousi esille?
 • Harjoitus 4.1

Video 4.2

 • Millaisissa työtehtävissä voisin näitä hyödyntää?
 • Harjoitus 4.2

Video 4.3

 • Mitä seuraavaksi haluan?
 • Harjoitus

Video 4.4

 • Kaikki on mahdollista!

 

Lisämoduli 5: Henkilöarviointi ja sieltä löydettävät vahvat vihjeet

Video 5.1

 • Mitä hyödymme henkilöarvioinnista kykyjemme etsimisessä?

Video 5.2

 • Tulkinta ja analyysi

Video 5.3

 • Käytännössä tulosten hyödyntäminen

 

Lisämoduli 6: Henkilökohtainen kykyjen etsintä, todellinen muutos ja todelliset tulokset

Oletko valmis todellisiin muutoksiin?

 • Video
 • Henkilökohtainen kykyjen etsijän analyysi ja sen käänteentekevät muutokset. Jos todella haluat saada muutoksen elämääsi ja rohkeus sekä itsevarmuus paketin mukaasi.

 

Nyt on aika päättää ja lunastaa minikurssi tai kokopaketti.

Tiedätkö, Mikä sinusta tulee isona? -minikurssi

49,00  Lisää ostoskoriin

Tiedätkö… -minikurssi ja tapaaminen

249,00  Lisää ostoskoriin

Tiedätkö… minikurssi ja henkilöarviointi

299,00  Lisää ostoskoriin

Tiedätkö, Mikä sinusta tulee isona? -kokonaisuus

450,00  Lisää ostoskoriin