Miia Pirinen

 Yrittäjä —

Olen pian 40 -vuotta täyttävä nainen, oman elämäni soturi, vaimo, äiti, tupla-, pian triplayrittäjä, kirjoittaja ja ennen kaikkea eskapisti.

Ystäväni kutsuvat minua rohkeaksi, mielikuvitusrikkaaksi ja inspiroivaksi toiminnan naiseksi, joka ei pelkää ottaa riskejä.

Asiakkaani ihmettelevät kerta toisensa jälkeen sitä, miten voinkin näin helposti löytää heidän vahvimmat kykynsä, osaamisen kirkkaimman ytimen ja saan heidät ylittämään itsensä.

Vastaukseni usein onkin, että pitkä kokemus alalla ja kohtuullisen vahva ihmistuntemus ovat parhaimmillaan tässä kykyjen etsijän työssä. Samalla täytyy sanoa, että kaikki kyvytkään eivät ole aina tieteellä tai muulla tavoin selitettävissä, joskus ne vaan ovat.

”She´s a dreamer, a doer, a thinker, She sees possibility everywhere”

Toimin yrittäjyyden moniottelijana, jotta voin olla se kuka todella olen! Monipuolinen omien kykyjeni käyttö on itselleni jopa kriittisen tärkeää.

Olen jo 15 vuoden ajan tehnyt henkilöstöjohtamista, liiketoiminnan kehittämistä ja henkilöarviointeja, erilaisissa suomalaisissa yrityksissä ja yrittäjänä.

Huolimatta siitä, missä olen työskennellyt tai missä tehtävässä olen ollut, yksi asia on aina seurannut minua. Se on vahva kiinnostus ja uteliaisuus ihmisten yksilöllisiin kykyihin ja onnistumisiin johtaviin elementteihin.

Brasilia on lähes toinen kotini. Erityisesti koillis-Brasiliassa sijaitsevan pienen kylän ranta, palmut ja autenttinen tunnelma, magneetin tavoin, vetävät minut aina ja yhä uudelleen sinne. Siksi osa liiketoiminnastamme vaikuttaa myös siellä.

Vieraile myös Miia Pirinen sivustolla.

WHETHER YOU THINK YOU CAN, OR YOU CAN’T  – YOU’RE RIGHT.

– Henry Ford –

Minut tunnistaakin kadulla siitä, että minulla on lähes aina jotain Brasiliaan viittaavaa päälläni. Vien myös suomalaisia yrittäjiä ja rentoutusta kaipaavia ihmisiä Brasilian tropiikkiin ja tarjoamme tiimini kanssa unohtumattomia kokemuksia.

Toisessa yrityksessäni Energanzá Oy:ssä pääsen hyödyntämään hullun rohkeaa luonnettani ja erityisesti niitä hulluja ideoita. Tässä yrityksessä laitan ihmiset todella tekemään uusia asioita, ”Ylitä itsesi”- projektien kautta. Vuoden 2014 projektissa perustin aikuisten Cheerleading joukkueen, (Tampere DareDevils) ja huipentumana järjestimme hyväntekeväisyystapahtuman Tampere Areenalla, jossa esiinnyimme. Nyt käynnissä oleva projekti on nimeltään ”unelmien parodia”, jonka huikeat lopputulokset tulette näkemään talven 2017 aikana. Seuraava käynnistyvä projekti on ”NoMoreFear”, joka käynnistyy vuoden 2016 lopulla.

Kolmas yritys, missä olen pääomistajana, on Oi! Oi! Brazil Oy, missä tuemme koillis-brasilialaisia pieniä perheyrityksiä, erityisesti naisia työllistymään, tuottamalla heidän laadukkaita ja naiseutta korostavia urheiluvaatteitaan Suomeen.

PUHELIN

+358 40 508 9038